Herajärven Kuljetus Oy
tarjoaa raskaan kaluston kuljetuspalveluita yrityksille ja yksityisille henkilöille

Herajärven Kuljetus Oy kuljettaa tänä päivänä tavaroita Norjaan, Ruotsiin, Suomeen ja Tanskaan. Herajärven Kuljetus Oy:n toimipiste, huoltohalli ja terminaali sijaitsevat Torniossa.

Nykyään Herajärven Kuljetus Oy:lla on käytössään 24 kuljetusajoneuvoyhdistelmää ja yritys työllistää tänä päivänä 35 työntekijää.

Kalustomme sopii erinomaisesti kappale- ja bulkkitavaran kuljetukseen. Meillä on resurssit myös ADR-tavaran ja ylileveiden tavaroiden kuljetukseen.

Yrityksessämme on käytössä PKY-Laatu järjestelmätyökalu, joka on Suomessa kehitetty laatu-, ympäristö- ja energiatehokkuusajattelut yhdistävä järjestelmä. Laatujärjestelmämme täyttää vaatimukset ISO 9001:2015 laadunvarmistusstandardista. Lisäksi laatujärjestelmämme kattaa suoritealakohtaisten kriteerien pohjalta valittuja vaatimuksia ISO 14001:2015 ympäristönhallintastandardista ja siinä on myös otettu huomioon näkökohtia ISO 9004-2 palvelualojen laatustandardista. Laatujärjestelmämme kattaa myös työterveys- ja turvallisuusstandardin OHSAS 18001:2007 vaatimukset.